Cok van den Berg Fotografie
Reportage fotografie

Reportage fotografie

Bedrijfsopeningen

Officiële genodigden, directies, werknemers en gezinsleden zijn aanwezig. De herinnering aan dit feestelijke moment mag natuurlijk niet verloren gaan. Fotograaf Cok van den Berg weet waar het bij zo’n feestelijke gebeurtenis om gaat! Sprekers, de handeling, de aanwezigen in feestelijke kleding en niet te vergeten de sfeer vast te leggen in de foto’s. : sfeer!

Jubilea en evenementen

Uw trouwe werknemer wordt beloond met een receptie. Cadeaus worden overhandigd. De jubilaris en zijn genodigden luisteren naar de toespraken. Een mooi evenement dat vraagt om een foto in de krant, een fotoreportage in het bedrijfsblad, of een beeldverhaal in een fotoalbum of op DVD.

Congressen en bijeenkomsten

Werkgevers- en werknemersorganisaties, congres- en organisatiebureaus stellen een interessant programma samen. Geboeid luisteren de deelnemers naar deskundige en bevlogen sprekers. In de gangen zijn informatiestands. De deelnemers treffen elkaar in workshops en bij de informatiestands. Het is een evenement waarvan een fotoverslag voor internet, intranet en de gedrukte media gewenst is.