Cok van den Berg Fotografie
Architectuur

Architectuur

Bedrijfspand

Een gebouw zegt veel over de eigenaar of gebruikers. Het is een belangrijk onderdeel van de corporate identity van de organisatie. In uw jaarverslag is het bedrijfspand een aandachttrekker. Dat is het ook op uw website, in de advertentie, het magazine en bedrijfsblad.

Interieur en exterieur

Het fotograferen van gebouwen is niet zo eenvoudig. Immers, licht- en zichtlijnen zijn bepaald en laten zich niet naar de hand zetten. Het zijn gegevens waar Cok van den Berg met zijn bouwkundige achtergrond, flexibiliteit en technische kennis en kunde goed op weet in te spelen.

Architect, aannemer, projectontwikkelaar

Een architect gaat niet over één nacht ijs om een project te ontwerpen, een aannemer zorgt er voor dat het project wordt gerealiseerd naar de wens van de opdrachtgever, als fotograaf maak je dan een beeld wat de werkelijkheid weergeeft. Het fotograferen van een gebouw lijkt eenvoudig, niets is echter minder waar. Het vereist vakmanschap en geduld om tot mooie architectuur fotografie te komen.
Om het ontwerp zichtbaar te maken in een beeld dat de architect voor ogen had bij het ontwerp is een vak apart, daardoor zal Cok ten aller tijden kiezen voor de ideale weersomstandigheden, ook al moet hij er meerdere malen voor terug komen.
Een opgeleverd project is een visitekaartje voor alle betrokkenen. Het is het tastbare bewijs van hun visie en deskundigheid. Goede architectuurfoto’s leiden veelal tot nieuwe opdrachten.