Cok van den Berg Fotografie
Uitvaart

Uitvaart

Rouwreportage

Van alle momenten in het leven worden foto's gemaakt; geboorte, verjaardag, huwelijk, etc. Bij het laatste afscheid doen we het vaak niet, ongepast? Nee, niet als dit op een respectvolle manier gedaan wordt. Een overlijden is altijd een droevige gebeurtenis. Toch kan het vastleggen ervan u later helpen om terug te kunnen kijken en verdriet te verwerken. De begrafenis wordt discreet en ingetogen in beeld gebracht. Veelal zijn de nabestaanden hierdoor verrast en ze beseffen later hoe waardevol de foto’s zijn. Werkwijze. In overleg met de nabestaanden, kan er worden afgesproken welke momenten van de dag zullen worden gefotografeerd. De uitvaart wordt op professionele wijze respectvol vastgelegd. Compleet foto overzicht. De opnamen worden op een foto CD gezet, waarna de nabestaanden zelf een keus kunnen maken om er afdrukken van te maken. Om de reportage compleet te maken kunnen de foto's voor u ook in een mooi album worden verwerkt. Foto’s kunnen helpen bij de verwerking. Ze zijn een herinnering aan een triest, maar ook aan een dierbaar moment.

Het besloten afscheid

In besloten kring neemt u afscheid van een dierbare. Het zijn de laatste momenten thuis en de voorbereiding van de uitvaart. Voor zij die er niet bij kunnen zijn of te jong zijn om het nu bewust mee te maken brengt Cok van den Berg het afscheid in beeld. Zijn fotoreportage baseert hij op specifieke wensen van de overledene en de nabestaanden.

Het openbare afscheid

De condoleance, de rouwstoet, de afscheidsceremonie in de kerk, het crematorium of op de begraafplaats. Cok maakt een indrukwekkende fotoreportage. Door zijn bescheiden voorkomen zal zijn aanwezigheid velen ontgaan.